Examens november 2017

Vandaag waren er landelijke examens aansluitend aan de maandelijkse stage. De examens bestaan uit twee delen:
1. kata + vaste series
2. toepassing in eigen werkstuk en randori

Er waren kandidaten voor het eerste en het tweede deel van het 1e kyu examen. Sten uit Purmerend en Rianne uit Voorschoten mogen zich gaan voorbereiden op het tweede deel van het examen. André uit Voorschoten is geslaagd voor zijn 1e kyu. Van harte gefeliciteerd!!

Bankrekeningnummer

Op sommige plaatsen is nog een verouderd rekeningnummer te vinden. De correcte IBAN voor de contributie van 2017 is NL47 RABO 0162 5934 22 tnv Yoseikan Aikido.

Examens

Op zondag 6 november 2016 zijn Cédric van Beijsterveldt en Arthur Jacobs geslaagd voor de 1e dan Yoseikan Aikido. Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal!!

11 sep: Opening seizoen met stage en BBQ

Op zondag 11 september openen we het nieuwe seizoen met een trainingsstage en aansluitend ene BBQ. De trainingsstage is van 15.00-17.00 en wordt gegeven door Edgar Kruyning (6e dan) en Roel van Beusekom (5e dan). De training kost € 15,- voor leden van de Sectie Yoseikan Aikido en € 20,- voor niet leden.

Aansluitend wordt de jaarlijkse BBQ gehouden. Deze is gratis voor alle leden en kost € 10,- voor introducees. Om ervoor te zorgen dat er voldoende eten en drinken is, willen we graag weten wie er komen. Opgeven kan tot en met 7 september via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ook als je een speciaal dieet hebt, bijvoorbeeld vegetarisch!).

Kijk ook eens op www.yoseikanaikido.nl of facebook.com/YoseikanAikido

Budo Academy Physical
Vening Meineszstraat 7
6717 AJ Ede

Inspirerende training voor zwarte banders

Op zondag 3 juli werd er voor de eerste keer een 'Black Belt' training gehouden. De training was speciaal bedoeld voor zwarte band houders.

In de training was er veel aandacht voor techniek overschrijdende principes, zoals continuiteit, timing en flow. Het was een inspirerende training en een mooie gelegenheid om eens op een andere manier naar het Aikido te kijken.