7 apr: Stage + Embukai

Op zondag 7 april is er van 10.00-12.00 een trainingsstage Yoseikan Aikido. De stage wordt gegeven door Edgar Kruyning (6e dan) en Roel van Beusekom (5e dan) bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7). De stage is toegankelijk voor alle graden en stiilen. Deelname kost € 15,- voor leden van de Sectie Yoseikan Aikido en € 20,- voor niet-leden. Opgeven is niet nodig. 

 

Aansluitend aan de stage wordt de jaarlijkse Embukai gehouden. Hier presenteren de aangesloten scholen zich met een korte demonstratie. Dit jaar is het thema 'Aikido en Zelfverdediging'. 

23 jun: Stage + Examens

Op zondag 23 juni is er van 10.00-12.00 een trainingsstage Yoseikan Aikido. De stage wordt gegeven door Edgar Kruyning (6e dan) en Roel van Beusekom (5e dan) bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7). De stage is toegankelijk voor alle graden en stiilen. Deelname kost € 15,- voor leden van de Sectie Yoseikan Aikido en € 20,- voor niet-leden. Opgeven is niet nodig. 

Aansluitend aan de stage worden de halfjaarlijkse examen afgenomen voor 1e kyu en hoger. Voor opgeven email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

8 sep: Black Belt training

Op zondag 8 september is er van 10.00-12.00 een training voor zwarte bandhouders Yoseikan Aikido, houders van de 1e kyu zijn ook welkom. De stage wordt gegeven door Edgar Kruyning (6e dan) en Roel van Beusekom (5e dan) bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7). Deelname kost € 15,- voor leden van de Sectie Yoseikan Aikido en € 20,- voor niet-leden. Opgeven is niet nodig. 

 

6 okt: Stage

Op zondag 6 oktober is er van 10.00-12.00 een trainingsstage Yoseikan Aikido. De stage wordt gegeven door Edgar Kruyning (6e dan) en Roel van Beusekom (5e dan) bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7). De stage is toegankelijk voor alle graden en stiilen. Deelname kost € 15,- voor leden van de Sectie Yoseikan Aikido en € 20,- voor niet-leden. Opgeven is niet nodig. 

3 nov: Stage + Examens

Op zondag 3 november is er van 10.00-12.00 een trainingsstage Yoseikan Aikido. De stage wordt gegeven door Edgar Kruyning (6e dan) en Roel van Beusekom (5e dan) bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7). De stage is toegankelijk voor alle graden en stiilen. Deelname kost € 15,- voor leden van de Sectie Yoseikan Aikido en € 20,- voor niet-leden. Opgeven is niet nodig. 

Aansluitend aan de stage worden de halfjaarlijkse examen afgenomen voor 1e kyu en hoger. Voor opgeven email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.